Mese de lemn

Mesele sunt mai mult decat  piese de mobilier, acestea, indeosebi mesele de lemn,  au devenit un simbol al comuniunii, al trainiciei, al relatiilor cladite prin armonie si consens. Partenerii se aseaza la masa tratativelor, familia se aduna la masa de duminica. De aici importanta acesteia, durabilitatea si, de ce nu, importanta ca masa sa poarte personalitatea membrilor din acea casa.

Mese de lemn lucrate manual pentru familia ta!

 

Mesele de lemn Alma sunt lucrate manual, centimetru cu centimetru, pentru ca voi sa va bucurati de un produs unicat. Nivelul de executie este atat de fin, incat fiecare atingere cu palma peste masa o veti simti ca pe o mangaiere.

 Stim ca sunteti practici si va plac lucrurile rezistente, de aceea folosim cele mai bune materiale, iar structura piesei de mobilier sta sub semnul fiabilitatii. Astfel, mesele sunt lucrate din stejar de calitatea A sau rustic, iar fiecare bucata de lemn poarta trainicia acestei specii.

 

Alegem sa utilizam blat de grosime de 40 mm si picioare cu dimensiuni de 80 x 80 mm pentru rezistenta si stabilitate. Restul dimensiunilor, lungime, latime, le alegeti voi pentru a va raspunde necesitatilor familiei voastre. Dupa ce masa a fost imbinata temeinic, slefuita cu atentie si migala, aceasta este finisata cu lac sau ulei orice culoare v-ati dori.

 

Apoi, lasam finisajul sa se matureze, ca voi sa primiti masa lucrata cu grija si drag pentru familia voastra. Iar, daca va doriti alte dimensiuni de blat sau picioare, doar ne specificati si noi producem piesa de mobilier asa cum va doriti.

Mese de lemn care spun o poveste de familie

Fiecare familie are povestea ei, iar masa de lemn este acel nucleu care aduna membrii in jurul ei,  de la mic la mare. Masa aduce tihna in familie, aduce momentul de gratitudine, de multumire pentru bucatele zilei, pentru bucuria de a fi impreuna.

Mese lemn personalizate

Mese lemn personalizate Alma

Din acest motiv, la Alma cream mese cu personalitate, comandate individual si lucrate manual. Mesele de lemn pe care noi le producem trec dincolo de tipare, fiecare nervura a lemnului este slefuita cu migala si dragoste, apoi lacuita, ca in final voi sa aveti  o masa de calitate, care sa dureze in timp. Mai mult chiar, veti avea masa de lemn pe care o doriti, o masa personalizata stilului familiei tale!

Mesele din lemn facute de noi, echipa Alma, spun poveste dedicatiei noastre pentru lucrul bine facut, dar mai ales, aceste mese vor purta povestea zilelor reusite petrecute  de familia voastra.

Comanda masa ta de lemn!