P

Parchet stratificat

 

Produs dintr-o varietate de specii de lemn, parchetul stratificat este varianta stabila dimensional, confortabila si eleganta pentru o podea durabila si calda.

Parchetul stratificat aduce in case mirosul placut de lemn, se intretine usor si este garantat pana la 30 de ani. Modelele de parchet stratificat de lux reprezinta maxim confort si apogeul estetic in materie de podele din lemn.

Pentru ca exista confuzii,specificam ca parchetul stratificat  este produs din lemn, spre deosebire de cel laminat care este fabricat industrial.

Tipuri de parchet stratificat in oferta Alma

 

Parchetul stratificat este produs din lemn, dispus in 3 sau 2 straturi (parchet triplustratificat sau dublu stratificat). Stratul de uzura este esenta de lemn dispusa la exterior,  fiind cea care da aspectul si duritatea podelei. Straturile ulterioare sunt produse din lemn de conifere si confera stabilitate dimensionala parchetului dupa montare.  

Grosimea parchetului stratificat este de minim 10 mm si poate depasi 14 mm,  in functie de stratul de uzura, implicit calitatea pardoselii.  

Numarul de strips reprezinta numarul de placi de lemn al stratului de uzura (1 – 3) si are strict rol estetic. Grosimea stratului de uzura a parchetului este foarte importanta pentru durata de viata a parchetului. Alma Parchet Natural comercializeaza parchet stratificat cu uzura de minimim 3.5 mm.

Parchetul stratificat este clasificat in functie de specia de lemn din care este produs stratul de uzura, numarul de straturi si de strips.

Specii de lemn

In oferta Alma, gasiti oferte de parchet stratificat din lemn de stejar,  nuc american, frasin, doussier, iroko, teak, wenge,  merbau etc.

 

Parchetul stratificat in functie  de numarul de straturi

La Alma Parchet Natural gasiti parchet dublu stratificat  si triplustratificat de cea mai buna calitate, cu garantie de minim 10 ani.

 

Parchetul stratificat  in functie  de numarul de strips

Alma Parchet Natural furnizeaza o gama bogata de  parchet dublu (de  la 10 mm) si  triplustratificat ( gosime de la 14 mm), cu  1 sau 3 strips.

Oferta de pret a Alma Parchet Natural

Parchetul din lemn al  Alma Parchet Natural reprezinta o selectie de produse calitativ superioare. Modelele de parchet stratificat Alma sunt comercializate la pret corect.  

O colectie de produse de pardoseala premium poate fi gasita in categoria parchet stratificat de lux. 

 

Politica de preturi 

Preturile la parchet  sunt exprimate pe site  in EURO si nu contin TVA.  Plata se efectueaza  in lei la cursul BNR in ziua emiterii facturii. Preturile pot suferi modificari fara notificari prealabile.

Produsele pot fi vizualizate online, dar va invitam in magazin pentru a discuta proiectul dvs. 

 

Un alt criteriu estetic important in alegerea parchetului stratificat il reprezinta finisajele. Va invitam sa urmariti online gama noastra de modele. Pentru a dimensiona cu adevarat frumusetea placilor de parchet stratificat, va asteptam in showroom!