Parchet stratificat de lux

Parchet Curbat și Personalizat Bole – ia forma naturii, îți reflectă personalitatea

  

Te-ai gândit cum ar fi să ai o pardoseală care să te reprezinte? Să exprime dragostea pentru natură și frumos, dar să fie unică? Să nu fie liniară, dar totuși să se afle în echilibru? Să păstreze caracterul autentic al esenței sale, dar în același timp să fie finisată întru armonie?

 

 

De fapt, așa este parchetul din lemn Bole. Confecționat din lemn natural, în variante masiv și stratificat, acesta subliniază formele naturii, prin liniile de îmbinare curbate, modulare sau atent personalizate pentru fiecare încăpere în parte, într-un aspect armonios și echilibrat. Textura naturală a lemnului este inedit definită de tăietura neliniară, dar armonioasă datorită unei proiectări atente pe care producătorul o duce la nivel de măiestrie.

 

 Până la urmă ce este parchetul din lemn Bole?

 

Parchetul din lemn Bole reprezintă un stil, o tăietură, atipică, ce pare a urmări linia naturală, unduită a fibrelor din lemn. Tăietura este realizată de către compania producătoare în mod personalizat pentru fiecare proiect, fiecare cameră în parte.

 

Parchet lemn Bole personalizat – interior mansion

  

Cum se realizează parchetul Bole?

 

 Noi, echipa Alma Parchet Natural, venim acasă la dvs. măsurăm încăperea. Echipa producătorului execută simulare personalizată pentru casa dvs. pe care o agreăm cu dvs. Ulterior parchetul este tăiat în îmbinări unduite, armonioase. O perfecțiune dincolo de liniar. Un aspect perfect, dincolo de finisaje strălucitoare. O întoarcere la natură, atent personalizată pentru locuința dvs.

 Tipuri de parchet din lemn  Bole 

Puteți achiziționa Parchetul Bole în variantă de lemn masiv sau stratificat, în mai multe versiuni.

 

 

 

Parchet Lemn Bole Custom

 

Parchetul din  lemn Bole Custom reprezintă lemnul ca o experiența a naturii, personalizat pentru spațiul dvs., după cum am arătat anterior.  Bole Custom se aplică nu doar pentru pardoseli, dar și pentru deck sau mese.

 

 

 

Parchet Bole curbat personalizat

 

Parchet / Deck Bole Modular

 

Curv8 reprezintă un sistem modular de pardoseală cu aspect de dușumea inedită. Există 8 linii pe care producătorul Bole le implementează pentru a urmări, cât mai fin, texturile naturale ale lemnului de stejar din care este făcut parchetul.

 Este un parchet stratificat, cu grosime de 12 mm și strat de uzură de 3 mm, durabil și stabil dimenional.

 De asemenea, Bole Modular se regăsește în varianta Deck ( Deck6 – 6 linii curbate ce urmăresc liniile naturale) și Thermory decking, ambele fiind realizate din 6 tipare  unduite, repetitive, ce se îmbină într-un aspect natural și elegant.

 

 

parchet lemn stratificat modular bole Curv8_lux

 

 

 

Parchet lemn stratificat modular Bole Curv8_lux

 

Thermory are grosime de 21 mm și lățime cuprinsă între 80 mm și 180 mm, cu o lungime de 2400 mm. Doar imaginați-vă! O dusumea de exterior cu aspect senzațional și durabilă, nu poate fi decât desfătarea dvs. În diminețile calde.  

 

 deck bole thermo

 

Parchet Varvage Bole

 

Parchet Varvage Bole reprezintă varietatea naturii prin dimensiune. Parchetul stratificat, cu bază de mesteacăn, păstrează aceleași îmbinări curbate pentru un aspect natural, doar dimensiunile diferă.

 

Cu o grosime de 17 mm si strat de uzură de 5 mm,  aceasta este produsă în lățimi de 180 mm, 210 mm și 240 mm, la o lungime între 1000 mm -2900 mm, pentru un aspect de dușumea inedită, cu aspect natural.

 

parchet stratificat bole varvage

 

Parchet stratificat Bole Varvage

 

Spectaculos, dar cu un aspect natural, parchetul Bole reprezintă modernitate prin întoarcerea la natură.

 

 

Parchet stratificat de lux – in culori si finisaje superbe

 

Aceasta categorie de parchet stratificat de lux este pentru cunoscatori, pentru cei care isi doresc maxim confort, iar designul interior sa fie o oglindire a statutului social.  Prin calitatea si nivelul finisajelor, prin aspectul deosebit, prin maiestria mesterilor din Italia care au lucrat manual fiecare placa, acest parchet exclusivist reprezinta rafinamentul in materie de podele si siguranta unui parchet care rezista peste generatii. 

parchet stejar stratificat alb

Parchetul stratificat este lucrat cu grija si simtul pentru frumos de catre echipe de italieni, atat de cunoscute pentru gustul si educatia in materie de design interior. Este prevazut cu pana la 22 de straturi de finisaje, toate elaborate in detaliu, reusind sa redea parchetului un aspect catifelat la atingere. Modelele de parchet stratificat de lux sunt lucrate manual in Italia, unde profesionisti ai lemnului realizeaza placi din lemn de o frumusete distincta, asigurandu-va o pardoseala cu aspect unic.

Paleta de modele este variata, toate fiind impresionante din punct de vedere estetic. Modul in care finisajele sunt realizate acopera orice gust. Parchetul gri, cu striatii multicolore, reda stilul rural englezesc (Country Inglese). Modele de inspiratie exotica transforma parchetul Afrika intr-o optiune exlusivista. Parchetul  lucios este finisat pana la cel mai mic detaliu, cu un aspect impresionant stralucitor.

In plus, parchetul de lux aduce toate argumentele  parchetului stratificat: este stabil dimensional, cu garantie indelungata ( pana la 30 de ani), stratul de uzura mare (4mm) permite reconditionarea parchetului.

Mai mult chiar, prin modul in care sunt realizate finisajele, italienii garanteaza ca acest parchet nu se pateaza indiferent daca ati turnat cafea, vin sau alte lichide care in mod obisnuit afecteaza aspectul podelei.

Este un parchet pe care vi-l doriti pentru ca il meritati, este ca o incununare a eforturilor voastre. Este cu adevarat parchetul stratificat de lux pentru confortul locuintei dvs. !

Modele de parchet stratificat de lux

Parchet Stejar Stratificat W3
Parchet stratificat de lux produs in Italia. Finisaje deosebite.
Parchet Stejar stratificat W2
Parchet stejar stratificat W1
Parchet stejar stratificat Tre-Doghe1
Parchet stejar stratificat Sign of the time1
Parchet stejar stratificat Segato Tartaruga
Parchet stejar stratificat Segato Paperelle
Parchet stejar stratificat oro nero
Parchet stejar stratificat Loftazzine
Parchet stejar stratificat- Loft
Parchet stejar stratificat iclassici violino
Parchet stejar stratificat iclassici sax
Parchet stejar stratificat iclassici 3
Parchet stejar stratificat iclassici 2
Parchet stejar stratificat ibianchi rovere rugiada
Parchet Stejar stratificat ibianchi ramo
Parchet stejar stratificat ibianchi foglie
Parchet stejar stratificat ibianchi fogliarossa
Parchet stejar stratificat Country Inglese 3
Parchet stejar stratificat ibianchi biglie
Parchet stejar stratificat ibianchi fiore
Parchet stejar stratificat Country Inglese 2
Parchet stejar stratificat Country Inglese 1
Parchet stejar stratificat Country Gambe
Parchet stejar stratificat Colore living bianco
Parchet stejar stratificat biglie
Parchet stejar stratificat barrique
Parchet stejar stratificat ambiente noce americana
Parchet stejar stratificat ambiente Ambiente IPF Gardesa Pareti Porta
Parchet stejar stratificat Ambiente Gentile da Fabriano
Parchet stejar stratificat Ambiente Cuoio Divano
Parchet stejar stratificat Ambiente Country Rosso
Parchet stejar stratificat Ambiente Country Bianco
Parchet stejar stratificat Ambiente Bionature
Parchet stejar stratificat Ambiente Bagno
Parchet stejar stratificat Ambiente
Parchet stejar stratificat Afrika style 3
Parchet stejar stratificat Afrika Style 2
Parchet stejar stratificat Afrika Style 1